ستوان محمودی مسئول پلیس فتا: علت عمده سرقت اطلاعات شخصی و بانکی را آگاهی کم کاربران دانست و افزود: این مساله موجب می شود بخش عظیمی از اطلاعات درون رایانه ها در اختیار نفوذ گران سایبری قرار گرفته و اطلاعات، نام کاربری، کلمات عبور و اطلاعات محرمانه کاربران سرقت شود.
به گزارش فهیمه قشمشمی – معاون فرهنگی تبلیغی، حوزه علميه فاطمیه سلام الله علیها شهرستان مشکین شهر کارگاه آموزشی با محوریت آشنایی با حملات نوین سایبری با حضور ستوان محمودی مسئول پلیس فتا در اداره آگاهی برگزار کرد.
مسئول پلیس فتا، امنیت در اینترنت را موضوعی مهم دانست و گفت: رعایت نکردن نکات امنیتی لازم در فضای مجازی، خطرات و آسیب هایی را به دنبال دارد که جبران ناپذیر است.
وی علت عمده سرقت اطلاعات شخصی و بانکی را آگاهی کم کاربران دانست و افزود: این مساله موجب می شود بخش عظیمی از اطلاعات درون رایانه ها در اختیار نفوذ گران سایبری قرار گرفته و اطلاعات، نام کاربری، کلمات عبور و اطلاعات محرمانه کاربران سرقت شود.
با بیان آسیب ها پیرامون حوزه فضای مجازی، خطرات استفاده از شبکه های اجتماعی و راهکارهای پیشگیری، اظهارداشت: سرقت از حساب های بانکی به روش های مختلف از جمله کلاهبرداری، ایمیلی، پیامکی و سرقت رمز عابر بانک، هتک حرمت و نشر اکاذیب از رایج ترین جرایم رایانه ای در کشور است.
آقای محمودی در این کارگاه آموزشی برای پیشگیری از وقوع جرائم اینترنتی و سرقت اطلاعات کاربران اینترنتی و والدین هشدارهایی را به کاربران داده است که کاربرد آنها بسیار مفید خواهد بود. این موارد به شرح زیر است:
Ø از گذاشتن رمز عبور ساده و قابل حدس خودداری کنید. تا آنجا که می توانید رمز عبور خود را طولانی و پیچیده انتخاب کنید و در فواصل زمانی معین آن را تغییر دهید.
Ø در فواصل زمانی طولانی که از شبکه استفاده نمی کنید تجهیزات خود را خاموش کنید.
Ø برای امنیت بیشتر وای فای خود قابلیت های WEP / WPA / WPA2 فعال کنید.
Ø هرگز به تقاضاهایی که با ایمیل یا پنجره های POP-UP اطلاعات شما را می خواهد پاسخ ندهید
Ø پرداخت های اینترنتی را از طریق سایت های متعلق به موسسات غیرمعتبر و ناشناس انجام ندهید.
Ø خودداری از نصب نرم افزارهای ناشناس، غیرضروری و ارسال شده با ایمیل یا چت.
Ø نباید به ایمیل هایی که از شما خواسته فرمی را پر کنید اطمینان کرد. نباید اطلاعات حساب کاربری خود را در اختیار سایت ها قرار داد. به ایمیل های تبلیغاتی و داخل Spam (پیام های ناخواسته) در حساب کاربریتان بی اعتنا باشید و آنها را پاک کنید.
Ø برای پرداخت آنلاین باید از درگاه های مخصوص بانک ها استفاده کنید.
Ø برای از فیشینگ بهترین کار چک کردن آدرس وبگاه می باشد.
در زمان خرید اینترنتی حتما از واقعی بودن وب سایتها اطمینان حاصل کنید
آخرین نظرات