موضوع کرسی آزاد اندیشی: کنترل موالید(افزایش یا کاهش جمعیت)مورخه 97/02/23
استاد ارائه کننده :سرکار خانم محب زاده
استاد داور:سرکار خانم فاطمه نعمتی
منتقدین: طلاب
بیانات استاد ارائه کننده سرکار خانم رباب محب زاده
در اول بحث این نکته را باید متذکر شوم که متاسفانه زنان جامعه ما راحت طلب شده اندچون فرزند بیشتر مسولیت بیشتر می خواهد و به طبع سختی هایی نیز دارد اما وقتی تعداد فرزندان در خانواده زیاد باشد فرزندان از لحاظ روحی تامین می شوند و نیازی به فرزند همسایه برای هم بازی شدن نیست علاوه بر این تنش ها وچالش های فرزندان در حین بازی و صحبت با دیگر فرزندان در جمع خانواده حل می شود و برای ورود به جامعه آمده می شود اما در خانواده -های تک فرزند اینطور نیست تک فرزندی الان در جامعه ما معضلی بسیار بزرگی است در خانواده های تک فرزند فرد کاملا به پدر ومادر وابسته است.
مسئله دیگر فاصله سنی بین فرزندان است در خانواده هایی که فاصله سنی فرزند اول و دوم بیشتر از10 سال است فرزند اول همچنان مثل زمان تک فرزندی رفتار میکند وفرزند دوم را به عنوان برادر یا خواهر خودقبول نمی کندا لبته فاصله سنی کم بین فرزندان نیز برای بدن مادر ضرر هایی خواهد داشت.کارشناسان فاصله سنی فرزندان را4-3 سال اعلام کرده اند.این راهم متذکر شویم اکثر تک فرزندان منزوی هستند. زیرا اکثر اوقات به تنهایی بازی کرده اند ویا پد ومادر وقت کافی برای بازی با فرزندشان نداشته اند واو همیشه مجبور بوده به تنهایی واز بس تنهایی بازی کرده وهر چه خواسته پدرو مادر فراهم آورده اند موقعی که در جمع همسالان خود قرار میگیرد با تنش روبرو می شود زیرا در بازی نیز انتظار دارد هر چه او گفت انجام شود یا هرچه خواست باید به او بدهند واین آسیب بزرگی است.
این نکته حائز اهمیت است که همه انسان ها باید مواظب تغذیه خود باشند اما مادران بیشتر از هر کس دیگر به تذیه سالم نیازمند هستند زیرا جنین را با روح وشیره جانش پرورش می دهد اگر مادری تغذیه مناسب نداشته باشد ودر طول بارداریش دچارمشکل شود دیگر برای بارداری مجدد اقدام نخواهد کرد.شایان ذکر است که بارداری و شیر دهی علاوه بر افزایش جمعیت برای مادر نیز فوایدی دارد از جمله مادری که کودکی را شیر میدهد ازسرطان سینه و رحم در امان است به شرط رعایت تغذیه،از لحاظ روحی نیز نرمال خواهد بود چه بسیار افرادی که بر اثر نداشتن فرزند از هم طلاق گرفته یا دچار بیماری های روحی وروانی از جمله افسر دگی شده اند. در اسلام سفارش به خانه داری وخوب شوهر داری زن شده است.قال المعصوم : جهاد زن خوب شوهر داری اوست.شده ایم مصداق بارز مردمان آخرالزمان اینکه پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله) فرمودند : در آخر الزمان مردمانی می آیند که از فزونی فرزند به تنگ می آیند کسانی که سه فرزند دارند می گویند ایکاش دوتا داشتیم ،کسانی که دوتا فرزند دارند می گویند ایکاش یک فرزند داشتیم وبالاخره کسانی که یک فرزند دارند اذعان می دارند که ایکاش فرزندی نداشتند. البته نقشه ها وترفند های دشمن را نیز نباید بی تاثیر دانست .دشمن از هر طریق در صدد ضربه زنی است از جمله می توان به غذا و دارو اشاره کرد.
بیانات منتقدین:
اگر مرد بتواند از لحاظ مالی وروحی زن را تامین کندزن نیز با آرامش کامل فرزندان خود را تربیت خواهد کرد وقتی خانواده ای از نظر اقتصادی مشکل دارد افزایش تعداد فرزند را مشکلی اساسی خواهد دانست مثلا اگر خانواده ای دارای دو فرزند باشد واز لحاظ اقتصادی دچار بحران باشند دیگر رغبت به فرزند سوم نخواهند داشت زیرا فرزند سوم را مشکل ومعضل برای خود میبینند.به زبان عامیانه یک نان خور کمتر بهتر.
سوای مشکلات اقتصادی مشکل عمده دیگر برای داشتن فرزند بیشتر توانایی بدنی مادر است بسیاری از مادران ایرانی برا اثر تغذیه نامناسب یا بیماری دچار مشکلاتی می شوند که مستقیم بر باروری آنان تاثیر دارد. مادری که ندانسته فاصله فرزندان خود را دو سال قرار داده و بنیه بدنیش خیلی ضعیف شده چون درمانش زمان برست دیگر رغبت به فرزندآوری نخواهد داشت زیرا از لحاظ بدنی اذیت شده است واین بیماری بدن ، قطعا بر روح وروانش نیز تاثیر خواهد گذاشت. شاغل بودن مادران ایرانی و تحصیل آنان خود به خود باعث میشود مادر خانواده نتواند به نحو احسنت نقش مادری خود را ایفا کند و به طبع میل کمتری برای فرزندآوری به خاطر کمبود وقت برای تربیت فرزند خواهد داشت.کودک گلدان گل نیست که هر روز پایش یک لیوان آب بریزیم و رشدکند و موقعی که خوب رشد نکرد یا پژمرده شد رهایش کنیم. کودک نیاز به محبت وتوجه دارد نیاز به این دارد که برایش وقت کافی گذاشته شود تا خوب تربیت شود پد ومادر در قبال فرزند دنیا آمده مسولند نمی شود او را به حال خود رهاکرد .بسیاری از مادران شاغل برای فرزندان خود پرستار میگیرند اما آیا پرستار مثل یه مادر واقعی به آن کودک رسیدگی می کند یانه جای بسی سخن دارد که خارج از موضوع این بحث است.علاوه براین ها زنان شاغل به دلیل نداشتن امنیت شغلی به خاطر مرخصی های زایمان وشیر دهی رغبتی برای فرزند آوری ندارند.نه تنها مرد بلکه زن نیز در اقتصاد خانواده نقش اساسی داردمدیریت اقتصادی خانواده بیشتر بر عهده زن خانواده است. اگر درست مصرف کردن را خودمان رعایت کنیموبه فرزندانمان نیز آموزش دهیم هیچ مشکلی در فرزند آوری نخواهیم داشت. رزق وروزی در دستان خداوند است
متاسفانه در جامعه کنونی خانواده هایی که دارای فرزند بیشتر هستند مورد تمسخر واقع می شوند حتی در بعضی موارد به مادر خانواده کلمه امل نیزاطلاق می شود که در این زمانه این همه بچه رادنیا آورده ای که چه؟
مشکل اساسی دیگر این که به خانواده پر جمعیت خانه اجازه داده نمی شود چون اکثر خانه ها آپارتمانی شده وتعدادکمی خانه ویلایی دارند.حتی کسانی که مالک واحدآپارتمانی هستند اکثر اوقات همسایه ها از دستشان شاکی هستند…..
بیانات استاد داور سرکار خانم فاطمه نعمتی
با تشکر ازخانم محب زاده وهمچنین منتقدین عزیز ، اول عرایضم را با بیانات آقا آغاز میکنم رهبر معظم( دامت برکاته) در یکی از سخنرانی هایشان فرمودند: یکی از خطراتی که وقتی به عمق آن فکر کنیم تن آدم می لرزد مسئله جمعیت است مسئله کاهش جمعیت را جدی بگیرید بعد ده سال که بگذرد نسل ها پیر شدند قابل علاج نیست.از جمله عوامل مهم کاهش جمعیت تغییر سبک زندگی اسلامی به سبک زندگی مدرن می باشد. قناعت ومصرف صحیح تبدیل به اسراف شده است و سنت گرایی و ساده زیستی تبدیل به تجملات شده است دیگر کسی مثل مادر ومادر بزرگش فکر نمی کند زمان مادر بزرگمان اینگونه فکر می کردند که هرچقدر اولاد زیاد باشدباعث برکت ورونق خانه می شود همچنین جامعه ، جامعه جوانی خواهد بود . بهترین حالت برای دشمن ایرانی کم جمعیت با اکثریت سالخورده است. در آمارهای کشورهای پیشرفته و پر جمعیت جوان های پرنشاط و پر نیرو دیده می شود. فرزندآوری یک مجاهدت بزرگ است هنر زن است خداوند ابزارش را به زن داده (صبر،عاطفه،احساس ) کاهش جمعیت آخرین نتیجه تهاجم فرهنگی است اعتراف عجیب مرکز مطالعات ارتش آمریکا : آمریکایی ها نتوانستند خوشحالیشان را پنهان کنند و اذعان داشتند علت کاهش جمعیت و کاهش تمایل به فرزندآوری در ایران گرایش به غرب است برنامه ریزان و دولت مردان آمریکایی باید فرهنگ غرب را در ایران افزایش دادوسرمایه گذاری کرد تا شاهد برچیده شدن نظام جمهوری اسلامی باشیم..
کاهش جمعیت مسلمانان طبق دکترین امنیت آمریکا اجرا شده که مستندات آن موجود است که از آن به عنوان قتل عام خاموش یاد میشود مواردش عبارتند از:
1-مهندسی ژنتیک: دست کاری ژن های گیاهان و حیوانات و تصرف کامل در محصولات مصرفی ما محصولاتی که عوامل بیماری زا و مولکول هایش در آن تکثیر پیدا می کنند وپیامدهای غیر منتظره را در زندگی بشریت ایجاد می کنند.یکی از این پیامدهای جدی عقیم کردن مردان وزنان است ( سرطانی کردن سلول هل، ایجاد اختلالات روحی وروانی .. شرکت بیوتکنولوژی (Epicyte ) آمریکا به روش مهندسی ژنتیک ، ذرتی تولید کرده که کشنده اسپرم و عقیمی صد درصدی مردان را در پی دارد .
2- وارد کردن عوامل بیماری زا در DNA حیوانات
شرکت آمریکایی چهار ده ونیم میلیارد دلار برای همچین تکنولوژی هایی هزینه کرده و عوامل بیماری زا را از طریقDNA حیوانات وارد گوشت ومحصولات لبنی کنند و استفاده از این محصولات لبنیی آلوده منجر به سرطان پرستات در مردان وسرطان سینه در زنان می شود. همچنین تهبیه کردن مائد عقیم کننده در داروها از نقشه آنان است .
3- واکسیناسیون
هفتادو چهار میلیون کودک تا الان در ایران واکسینه شده اند و این در حالی است که واکسن فلج اطفال ماده ای دارد که روی هورمون ها تاثیر مستقیم دارد و موجب عقیمی می شود.
4-افزایش ناباروری های ناشناخته در ایران که هر روز در حال افزایش است تا به امروز شش میلیون زوج ایرانی محروم از فرزند هستند البته قطعا آمارها بیشتر از این هاست شاید زوجی توانایی مالی مراجعه به پزشک را نداشته باشد.الان آمار ناباروری در ایران بیست درصد بالاتراز میانگین جهانی است.این آمار در انگلستان هفت درصد ، در کل دنیا پنج درصد اما در ایران…!!!! آمار ها نشان می دهد که کشور ایران در فرزندآوری بیست ودو پله از اسرائیل وهفت پله از آمریکا عقب است.
همانطور که اول عرض کردم از عوامل کاهش جمعیت تغییر سبک زندگی است .دیروز جوان های مادر مرز ها شهید می شدند اما امروز جبهه عوض شده است با تشکیل خانواده وکثرت فرزندان باید به دفاع از این جبهه بپردازیم این خواست رهبر معظم ( زیدعزه) است که هر خانواده ایرانی حداقل باید چهار فرزند داشته باش
پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله) می فر مایند: از دواج کنید وتکثیر نسل کنید که من درقیامت به فزونی امت خودم در میان امت های دیگر مباهات می کنم حتی به کودکان سقط شده.
خیلی از ماها دین را قبول داریم اما دستورات دین را نه. همان طور که مستحضر هستید دین ما دین ساده وکاملی است و در هیچ دینی آنگونه که دین ما به مقام زن ومادر اهمیت می دهد نداده است .آقا رسول الله (ص) می فرمایند : زمانی که زنی باردار می شود اجرو پاداش کسی را دارد که با جان و مال خود در راه خدا جهاد می کندوتا زمان تولد فرزندش هر روز بارداریش ثواب روزه دار شب زنده دار را دارد و زمانی که فرزندش را بزاید به او گفته می شود که خداوند گناهان تو را آمرزید کار وعمل خود را از سر گیر وزمانی که کودکش را شیر می دهد خداوند متعال برای هر شیر دانی ثواب آزاد کردن بنده از فرزندان اسماعیل پیغمبر را می دهد.
و اگر درحین زایمان از دنیا برود اجر شهید را دارد.
خداوند متعال در سوره بقره آیه 233 می فرمایند: (( نِسائُکُم حَرثٌ لَکُم فَاتُوا حَرثِکُم اَنَّی شِئتُم وَ قَدِمُوا لِاَنفُسِکُم)) زنان شما کشتزارهای شمایند پس برای کشت به آنان نزدیک شوید ، هرگاه مباشرت آنان را می خواهیدوبرای ثواب ابدی چیزی بفرستید این آیه بیانگر این مسئله است که هدف نهایی از آمیزش جنسی لذت و کامجویی نیست بلکه باید از این موضوع برای ایجاد و پرورش فرزندان شایسته استفاده کرد وآن را به عنوان یک ذخیره معنوی برای فردای قیامت پیش فرستاد . در روایات به این ملاک ومعیار اشاره شده است وزن شایسته برای مرد را زنی معرفی می کند که بچه زیاد بیاورد ودر این زمینه مطیع همسر باشد.
ازدیاد فرزند فقط برای تامین قدرت سیاسی واقتصادی یا منافع مادی والدین نیست بلکه ریشه در ارزش وجایگاه والا ی آن در مکتب اسلام دارد جمعیت عامل قدرت و امنیت است .جمعیت عامل رشد اقتصادی است .پس با بازگشت به فرهنگ وسبک زندگی اسلامی وتغذیه مناسب عامل افزایش جمعیت باشیم
آخرین نظرات